VÅRTRIPPELN 2020 ÄR INSTÄLLD

Med anledning av Covid-19 ställer vi in Vårtrippeln 2020. Vi, OK Måsen och Nyköpings OK, önskar att inte bidra till ökad risk för smittspridning då Vårtrippeln är en stor samlingsplats och samlar resande från hela Sverige och Norden. Med sitt höga deltagarantal faller tävlingarna inom ramarna för de arrangemang som Folkhälsomyndigheten och regeringen den 11 mars har förbjudit tills vidare.

Detta är också i linje med Svenska Orienteringsförbundets (SOFT) rekommendation som publicerades under kvällen den 12 mars. Vi har också varit i direktdialog med förbundet och diskuterat beslutet. Läs mer om SOFTs syn på frågan här: svenskorientering.se

Vi har redan nu beslutat att arrangera Vårtrippeln 2021 med samma arena och koncept som var planerat för 2020, dvs öster om Buskhyttan på Tunabergshalvön, söder om Nyköping och Oxelösund. Hjärtligt välkomna då!

/Styrelser och tävlingsledning i OK Måsen och Nyköpings OK