Författararkiv: Vårtrippeln

Tack för i år!

Nyköpings OK och OK Måsen är två stolta arrangörer efter en lyckad och väl genomförd tävlingshelg! Vi vill tacka alla deltagare, åskådare, funktionärer och alla andra som gjorde dessa dagar möjliga. Vi hoppas att vi ses nästa år och välkomnar er då igen till Vårtrippeln 2018!

Vaccinera dig mot TBE under Vårtrippeln

Passa på att fylla på din TBE-vaccinering eller gör din första vaccinering i samband med Nyköpingsorienteringen på lördagen eller Måsenstafetten på söndagen. Vaccinationen håller öppet från kl 11 under båda tävlingsdagarna och du kan betala den med antingen kontokort eller Swish.

Mer information om TBE kan du läsa på www.fasting.nu

Vi räknar ner inför Nyköpingsnatten!

Först ut av Vårtrippeln tävlingar är Nyköpingsnatten som går av stapeln på fredagskvällen den 24:e mars! Huvudklasserna H21 och D21 avgörs som en enmansstafett med 3 varv, utslagsgivande gafflingar, varvning och kartbyte. Våra öppna motionsklasser bjuder på detaljrik nattorientering i terräng med god sikt och framkomlighet.

Är du kanske aktuell för en nattsträcka på 10-mila? Då är Nyköpingsnatten ett perfekt tillfälle att testa formen på! Nedan bjuder vi på huvudklassernas banor från förra årets tävling:

 

 

 

 

 

Välkomna till Ryssbergen önskar Nyköpings OK!

Spana in våra terrängbilder

Vårtrippelns tävlingscentrum och skogsområde som delas av alla tre tävlingar i Ryssbergens friluftsområde fick under gårdagen besök av banläggare och kontrollsättare.  Med lite mindre än tre veckor kvar till tävlingsstart så har området haft mestadels barmark under den tidiga våren trots tillfällen med snöfall.

Spana in galleriet här nedan och börja ladda inför den 24-26 mars!